Thumb and pinkie.


What we often see in girls? "Lawa" , "cantik ", "eeee comelnyerw awak ni". That is so often, as a first impression. Tapi kalau kita nampak laki pun sama juga as the first impression- being Handsome, macho, semat lah awuck ni 



This brings me here to talk about these connotations about being skinny and fat. Skinny people always being complimented as lawa and plus-sized people, often not. Sebab, skinny people can wear a lot of baju lawa lawa. Senang cari size. Model- most of the models, Victoria's Secret Angels, Balmain Paris, Dior ke model semua minus sized. 

so our mindset pun, orang kurus kebanyakkannya lawa. this is double damn not true.

                                              These words are just adjectives

Some of girls always sacrifice their meals to get a flat tummy ........ tak akan punya kalau setakat tahan lapar. [flat tummy takkan terjadi even u skipped 10 meals] Hanya dengan workout then, whatever u telan, perut still steady. 

You do not have to be emaciated to be what people call as ideal, effortlessly beautiful. No, never never never. What ever size u are wearing, u are beautiful in your own way. Do not try to be another person! Jiwa kita, untuk diri kita. Bukan jiwa kita but we are trying to be somebody we are not!. 

Jangan sibuk nak tolak rezeki [makanan sesedap] sebab takut gemuk! Makan aje la. Hidup ni pendek hahahaha. Kecoh nau nak kurus. Kita sibuk nak kurus sampai tolak rezeki sedangkan orang yang kat mongolia, africa terkuis kuis tanah cari makanan. Kalau nak kurus, exercise! Never refuse makanan sebab ianya sedap!hahahaha. M a k a n  M a k a n M a k a n

Nobody is perfect, dont assume pretty people as perfect. She might have something that we do not have, and we might have the thing she doesnt. [[kadang2 orang yang lawa ni pun masuk simpang tak bagi signal maka jadilah ianya bodoh. kah! tak lawak ]] 

Jadilah hamba yang bersyukur haha. What ever it isssssssssssssss, kita adalah sama disisi Allah-- even Nora Danish and You, You guys are the same. Ha bangga tak?? kahkahkah tak lawak.

And note to remember, be yourself. Jangan taksub to be somebody that we are not, sampai kita lupa diri kita yang sebenorrrnya macam mana

                           “You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it.”

- V for Vendetta. 

I dedicate this post to all girls who always get insecure and aimi. Aimi, u are beautiful & soon you'll find somebody who appreciates u the most! [udah udah le crush pada orang yang tak akan- konpem u tak dapat, kah kah!, i love u]

ps// thank u for reading. i didnt expect to get so much positive feedbacks from my beautiful gorgeous friends, and even senior i pun baca kahkah malunya. 

pps: go selfie and yakinkan diri bahawa anda adalah cantik [ dont forget to bersyukur jangan sampai riak takabbur 'mashallah taalaaaa ajiiiiiii' - budak laki kelas i often say this]


kurus, pendek, chubby, tinggi, mata sepet, mata bolat, bibir tebal, bibir nipis sampai macam segaris je haha, pipi tersorong, muka ada jerawat whitehead blackheads, kening tebal kening kontot, hidung mancung, hidung leper, blessed chest , flat chest, flat tummy, perut buncit (comel) - semua lawa in our own way okay! Be the first and the last version of ourselves!!!!

Popular posts from this blog

cloud nine

Agar dia hilang dari bumi.

Life Update : 2017