i think this is the second post (within a week) Sebab i have a very gempak announcement i want to tell for those yang akan atau tengah atau telah membaca (wut iz diez) 

Dua hari lepas, tetiba tergerak hati nak online Facebook. And in coincidence, a friend of mine online. (Classmate) It was very funny when i started to chat with him through the Chat Facebook (WHAT EVER U CALL THAT STUFF) sumpah lawak. Sebab, mana ada orang pakai facebook lagi for chat. Kalau ada, invite stupid games. But thats not the point. Dia gelakkan aku gila2 nama Facebook aku Adriana Mayessa.

Weh, make sense le nama bodo bunyinya, Facebook aku tu aku buat masa darjah enam. Otak stupid stupid lagi. Tapi tadi dia kitorg whatsapp, (this is double stupid dari nama Mayessa) 


Dia typo . (Nak jadi --- ANAK) 

_____________________________________________________________________

      
     Second story, ive been handling bisnezzz (murda bizneys, NO) tudung. BISNES tudung. Hahahahaha 
Sila lawat instagram.com/segi.scarves for more info and tetudung lelawa. Sila sila jemput jemput. Thats also not the point, Aku promote ah kat kengkawan (mostly perempuan). Tapi ada duorang laki sebab they got sister...................... si ijoi and lagi sorang alim ulama Aminuddin.

They both gelakkan aku sebab aku sign up jadi model. OK ape, dari diorang. Model seluar dalam pun belum tentu. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHa

ps// jemput lah ke laman instagram tersebut . 
 Jangan gelakkan aku. Jangan. Gelakkan. Aku. Jangan gelakkan aku......................

Assalamualaikum. 

Popular posts from this blog

cloud nine

Agar dia hilang dari bumi.

Life Update : 2017