When They Challenged Allah

Assalamualaikum :)

am currently in a condition where i couldnt accept the fact that the days before school are open barely by fingers.............. :( (Tahan nangis) - nanti rindu mama papa toilet dapur tv katil empuk bantak kepam) 

haha :D. next year im going to be 7teen. a senior. okay but thats not the main point of everything i wanna write today.............................. dadaddididaldududaudl

okay, as i was "hacking" the internet by means, menggeledah internet. (bukan nak tengok 18xx ke porn ke) Bhahahahaha. i terlihat something that is very good indeed. By sheikh Hassan Ali- When They Challenged Allah. Okay actually it comes in the form of 22 minutes of video but wut i write ni berdasarkan kefahaman means, summary la. (sort of) hihi.

The name of Jabbar,
If Allah is addressing someone with "Jabbar" its actually a negative sign. It is because, Allah Himself is a Al Jabbar- Powerful then its a right one. But if the servants, (son of Adam) tries to be or to imitate the Jabbar attitude- its not good. Very not good indeed. Yes of course, if kita baca Asma' Al Husna, Al Jabbar is one of the sifat2 Allah. &we are servants we cant try to be Al Jabbar, OK? 

On the day of judgement, Allah will put all the 7 heavens and earths together then he'll say, "I am Allah, the most merciful, I am the king, The divine, The peace, The guardian etc etc and finally he'll say, I am Al-Jabbar. The Almighty! I am Mutakbbir- The one who has the right to show the greatness over others.

Allah then follows by saying: Where are the kings ? Where are the mighty ones??

Nimrood, seorang raja yang zalim, a tyrant on earth, he said,

"okay, if god exists, i am going to fight him. My army... they;re great! Massive army!!

then he said to his army, "come together! we're going to take our arrows and shoot them straight into the sky".

Then the Nimrood who thinks himself as Jabbar said, "come on! You call Yourself Allah, the god! And if you're there, i challenge you!!!" - (si Namrood tak sedau diri agak eh hehe). then, diorang pun tembak the arrows and nimrood cakap : " come on come on... where are you??!! i am going to fight you!!!"

So the Jabbar, challenged The Real Al Jabbar, Allah s.w.t

Then Allah Azza Wa Jalla said : 'Okay, u wanna fight?" Then, Allah only sent down mosquitoes. (nyamuk yang kecik yang hanya ada mucung yang tajam tuu berlawan dengan tentera nimrood yang siap ber-arrow dan pakaian kebal. Nyamuk tu, kalau sekali babab dah mampus.- Berlawan dengan tentera nimrood. Namun, janganlah engk0rang pandang rendah dekat nyamuk yang Allah arahkan untuk menyerang si Nimrood ni....)

So, the nyamuk come down in a big colony. Banyak sangat. so the army were like 

"WOI PEBENDE NI. WHAT THE &*&* IS THIS DO????!!!"

SO mereka mereka ni pun berlari, larikan diri termasuk si Nimrood.....and a mosquito hinggap dekat betul2 lubang hidung si Nimrood ni. Then, Nimrood pun macam hidu ah. macam 

"hem hemm apa ni" sniff u know wut is sniff. so dia macam mendorong nyamuk tersebut untuk masuk lubang hidung dia laaaa. So, memang betul nyamuk tu masuk dalam lubang hidung dia. Dan dengan kuasa Allah, Nyamuk tu survive dalam badan nimrood. AND the nyamuk pergi dekat kepala otak Nimrood. and setiap kali nyamuk tu sucks his blood, Nimrood tend to be macam ketuk ketuk kepala dia sebab sakit and gatal rasanya, Bila lepas ketuk nyamuk tu berhenti sekejap dan sambung balik.

And when its the time when Nimrood supposed to sleep, nyamuk tu bunyi " wenggg wenggg wengg wengg" dalam kepala otak dia. So, dia suruh orang suruhan dia ketukkan kepala dia. Beberapa orang suruhan silih berganti ketuk kepala dia sebab penat. Kejap kejap suruh ketuk. After that........ seorang orang suruhan ni geram sangat, dia ketuk kuat gila kepala si Nimrood and at last the tyrant who challenges Allah the Al Jabbar, mampus terbaring atas lantai.

So, if he is Powerful, how come he can be dead by only ketukan by seorang servant? 

Think.

Jangan sesekali cuba untuk mencabar Allah. Allah boleh buat apa yang kita boleh buat dan boleh buat apa yang kita tak boleh buat. He is merciful powerful. Kita manusia lemah. Setiap 3 jam, lapar. Sedangkan Allah tidak makan tidak minum. Kita stay up dua hari setiap malam, dah rasa macam nak mampus sedangkan Allah tidak pernah tidur. Kita ni baru cipta satu robot yang serupa macam manusia, dah bangga sedangkan Allah yang ciptakan seluruh isi alam- manusia, air laut, pokok etc etc itupun kadang kala kita tak pernah ucap Alhamdulillah/ Subhanallah. 

Salam 






Popular posts from this blog

cloud nine

Agar dia hilang dari bumi.

Life Update : 2017