Posts

Showing posts from November, 2013

there always be a reason to live

Assalamualaikum. 

Hell-o semua. Hihi harini (malam ni) rasa tetiba ada mood blogging turn on. Takde lah. Yesturdayy suddenly came to my senses about what ive been doing for the past 16 years old and the present deed . (masatuh tengah online la) what ive been wasting the whole life for, all the sins ive committed. bila fikir, teruuuukknya aku ni. Aku lebih pentingkan twitter (mostly) dari solat. Bila azan berkumandang, 30 minutes later baru aku pergi solat. dalam masa 30 minit tu, aku tengah sibuk scrolling twitter. macam uhm seems like aku procrastinate kan solat tu and utamakan benda benda lagha kat twitter tu. SERIOUSLY TWITTER DOESNT HELP U DALAM KUBUR well sometimes if u tweet dakwah boleh lah terima. tapi kalau tweet f*ck off, b*tch, b*d* mana nak tolong?????

&sometimes, i feel like

YA ALLAH MALASNYA NAK SOLAT,

(astaghfirullah, tu semua setannn) so, i whatsapp-ed one of my best mate who i think more religious pious apa semua lah. &he said yang semua tu syaitan. and one lesson…